Direct naar de inhoud van deze pagina

Workshop vrijwilligers werven

Op zoek naar nieuwe bestuursleden, helpende handen of ondersteuners voor jouw organisatie of stichting?

Soms kan het lastig zijn om de (juiste) mensen te vinden. Hoe werf je succesvol vrijwilligers? Het is namelijk niet iets wat je er zomaar even bijdoet maar vergt een goede aanpak en aandacht. Voor het werven van vrijwilligers dien je goed na te denken over wie je wilt bereiken, waarom je wilt werven, wie je als organisatie/stichting bent en wat je een vrijwilliger te bieden hebt.

Op 12 april organiseert Vianenvoorelkaar een interactieve workshop, waarin we met deze punten aan de slag gaan. De workshop wordt gegeven door Joyce Verbruggen van Happy Healthy People. Zij is trainer op het gebied van arbeidscommunicatie.

Heb je momenteel een vacature die je lastig vervuld krijgt en wil je deze 12 april behandelen? Mail deze dan alvast naar info@vianenvoorelkaar.nl, dan gaan we hier tijdens de avond in groepsverband mee aan de slag.

Heb je na het volgen van de workshop nog vragen of dingen waar je tegen aanloopt met je vacature? Geen probleem, nadien kan je nog een keer de (aangepaste) vacature sturen en helpt Joyce jou graag.

Wanneer: donderdag 12 april 2018
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Inloop: vanaf 19.15 uur
Waar: Hof van Batenstein 3, (Kwantzaal), Vianen
Kosten: Gratis

Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen vóór 29 maart 2018 naar info@vianenvoorelkaar.nl o.v.v. Workshop werven vrijwilligers. Graag hierin ook aangeven hoeveel personen er vanuit de organisatie/stichting deelnemen.

Graag zien we je op 12 april!