Direct naar de inhoud van deze pagina

Vind een vrijwilliger in Vianen

Kom laagdrempelig in contact met vrijwilligers

Die passen bij jouw hulpvraag of vacature. Door het slimme e-matchingsysteem wordt het ook nog eens veel gemakkelijker om een geschikte vrijwilliger te vinden. Bijvoorbeeld om te helpen met de organisatie en uitvoering van activiteiten zoals een sportdag, wekelijkse bingoavond of wandelclub. Maar ook ter begeleiding van of ter beantwoording van de hulpvragen van jouw cliënten, patiënten of bewoners. Bijvoorbeeld boodschappenhulp, maatjescontact, vervoersdienst of hulp met het invullen van formulieren.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Vianenvoorelkaar.nl meld je je eerst aan. Aanmelden is simpel, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Vianenvoorelkaar.nl.

Na aanmelding kun je, namens je organisatie, hulp aanbieden op 2 manieren:

1. Plaats een hulpvraag. Door het slimme e-matchingssysteem van Vianenvoorelkaar.nl worden vrijwilligers in jouw buurt automatisch van deze hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met jouw organisatie op.

2. Reageer op het hulpaanbod van vrijwilligers. Er zijn wellicht al mensen die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Denk je dat de vrijwilliger past bij de vacature en jouw organisatie? Neem dan contact met diegene op!

Hulp gevonden?

Vianenvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken. Klik hier voor nog meer tips voor het screenen van vrijwilligers.

Ondersteuning nodig?

Als je vragen hebt kan je wellicht de antwoorden vinden bij de veel gestelde vragen of bij de tips. En natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen.