Direct naar de inhoud van deze pagina

Vianen Schoon een groot succes

Zaterdag 23 maart gingen 80 inwoners van Vianen en Hoef en Haag samen aan de slag om zwerfafval op te ruimen tijdens de Landelijke Opschoondag. In Vianen en Hoef en Haag werd dit georganiseerd door Vianenvoorelkaar. Verspreid over Vianen en Hoef en Haag haalde jong en oud ongeveer 100 zakken vol vuil op. Echt geweldig!

Ook vanuit de politiek werd er fanatiek vuil opgeruimd. Zo haalde Klaas de Zwaan van D66 zelfs een fiets uit de sloot. Hij hielp mee met de groep in de binnenstad. Ook wethouder Cees Taal heeft flink wat vuil opgeruimd in de Monnikenhof en Sander Gerrits van GroenLinks had het team in de Hagen versterkt. Brigitte van Brakel van dezelfde partij deed mee met de groep vanuit de kerken De Hoeksteen en de Grote Kerk.

Een zeer geslaagde ochtend, waar ook nieuwe initiatieven zijn ontstaan om dit vaker samen te doen in de wijk én buurtgenoten elkaar ook beter leren kennen! Dus niet alleen een erg nuttige, maar zeker ook een gezellige ochtend!

Sponsoren
Hartverwarmend hoe eondernemers dit initiatief ook hebben omarmt. Zo hebben de supermarkten Albert Heijn en Coop drinken en fruit beschikbaar gesteld. De Wipkorenmolen had heerlijke cakes gebakken van hun eigen meel en als afsluiter konden de deelnemers genieten van een Italiaanse bol van restaurant Mamma Mia. De gewonnen cheques voor de winnende foto's mogen worden besteed bij Tuincentrum Huiting voor iets groens in de wijk. Vuil er uit, groen er in!Cees TaalIMG_8760
De hagenDe hagenMonnikenhof

Kerk2


KLaas de Zwaan HoefenHaag