Direct naar de inhoud van deze pagina

Maatjesprojecten in Vianen en omgeving

Hieronder vind je een overzicht van maatjesprojecten in Vianen en omgeving. Een maatje is iemand die een-op-een gekoppeld is aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een maatje nodig heeft. Veelal onder professionele begeleiding.

Veel organisaties vragen maatjes voor specifieke doelgroepen. Lees per organisatie welke maatjesprojecten zij hebben en wie zij als maatje zoeken.

De maatjesprojecten op een rij

  • Handje helpen - zoekt maatjes voor kinderen en volwassen met een beperking.
  • Maatje Vijfheerenlanden - zoekt maatjes voor het ondersteunen bij het oplossen van financiĆ«le tegenslag, door bijvoorbeeld onverwachte financiĆ«le tegenvallers, werkloosheid of een scheiding. Het kan iedereen overkomen en tot forse- en soms langdurige problemen leiden.
  • Vluchtelingenwerk Vijfheerenlanden - zoekt maatjes voor begeleiden van vluchtelingen bij hun huisvesting, integratie, juridische vragen en taal.
  • Ouders voor elkaar - zoekt maatjes die ervaring hebben als gescheiden ouder, die iemand die net in scheiding is tot grote steun kan zijn.
  • Diaconale Vrijwillige Thuishulp (DVT) - zoekt maatjes voor thuishulp bij mensen die in een situatie zitten, waarbij hulp voor lange of korte tijd nodig is.