Vrijwilligers in gemeente Vianen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hanneke

  Aanbod van Hanneke

  Geplaatst door Hanneke
  Wil graag voor mensen in de buurt van de monnikenhof (heb zelf geen vervoer) iets betekenen door b.v stukje wandelen,samen boodschappen doen of een spelletje spelen of kopje koffie of thee drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Julia

  Aanbod van Julia

  Geplaatst door Julia
  Graag zou ik andere willen ondersteunen in een tijd wat voor de ander mischien moeilijker is. Ik studeer nu ergotherapie (tijdelijk online net zoals de rest) en heb ik meer tijd en vrijheid om mijzelf... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 246 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jo

  Aanbod van Jo

  Geplaatst door Jo
  Samen voor elkaar is belangrijk. Lees meer
 • Profielfoto van Marinus

  Aanbod van Marinus

  Geplaatst door Marinus
  Nu ik met pensioen ben, wil ik graag een deel van mijn tijd aan de gemeenschap van Vianen wijden. Bijvoorbeeld als medewerker in het museum. Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ben op zoek naar bezigheden op de vrijdag en misschien ook op andere dagen en vindt het leuk om te helpen en te verzorgen.gastheer lijkt mij ook ook leuk. Lees meer
 • Profielfoto van Dina

  Aanbod van Dina

  Geplaatst door Dina
  sinds een paar maanden werk ik niet meer en ik wil graag iets doen voor anderen, het liefst werk ik met mensen, oud of jong dat maakt niet uit. ik vind het fijn om mijn tijd weer zinvol te besteden Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Maatje Vijfheerenlanden

  Staat u aan het eind van de maand regelmatig in het rood? Bent u weleens wat te laat met het betalen van de huur of de energierekening? of bent u telkens verrast als er de zorgverzekering onverwacht w... Lees meer
 • Profielfoto van Lucy

  huishoudelijke hulp verpleegkundige

  Geplaatst door Lucy
  Elke maandag kan ik bij je komen stofzuigen, afwassen, je bed opmaken en je was ophangen en/of opvouwen. Dit zijn klussen die ik graag zou doen voor iemand die in het ziekenhuis werkt en aan de frontl... Lees meer
 • Profielfoto van Mandeley

  Aanbod van Mandeley

  Geplaatst door Mandeley
  In besef dat door corona het voor sommigen lastige tijden zijn en verlicht graag iemands last! Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Ik bied mijn hulp aan voor mensen die op dit moment niet in de gelegenheid zijn om zelf boodschappen te doen etc. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.