Direct naar de inhoud van deze pagina

Daarom is er Vianenvoorelkaar.nl

Zoek elkaar. Vind elkaar. Vianenvoorelkaar.

Samen zijn we er voor elkaar. Vianenvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in de gemeente Vianen. Kortom: voor iedereen die zijn talent wil inzetten om een ander te helpen en voor iedereen die hulp kan gebruiken.

Op Vianenvoorelkaar.nl vind je alle vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk in onze gemeente. Voor vrijwilligers (en andere inwoners) is er ook interessant cursusaanbod om je te ondersteunen bij het mooie vrijwillige werk dat je doet.

Actief in eigen dorp?

Woon je in Vianen, Hagestein, Zijderveld of Everdingen en wil je graag in je eigen plaats hulp vragen of aanbieden? Dat kan! Het systeem werkt op basis van postcodes. Als je daarbij invult binnen een straal van 2 km te zoeken, dan weet je zeker dat je in je eigen woonplaats blijft met je oproep. Bedenk daarbij wel dat de kans op een match kleiner wordt.

Klik hier als je een vrijwilliger zoekt

Klik hier als je hulpaanbod wilt plaatsen

Welk vrijwilligerswerk past bij mij?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je vraag of aanbod, of zou je wel eens met iemand van gedachten willen wisselen welk vrijwilligerswerk het beste bij je past, neem dan contact op met de coördinator van Vianenvoorelkaar.